Ez a verseny eltér a megszokottól!

Szigetköz Magyarország legnagyobb szigete és egyben otthonunk is! Célunk, hogy sportrendezvényünk által, minél több ember érdeklődését felkeltsük a körülöttünk lévő természet iránt. A táj változatos adottságait maximálisan kihasználva teszik az eseményt egyedivé, különlegessé.

Nem titok, hogy a verseny egyik ihletője a Spartan Race volt és a korábbi triatlon-, vagy futóversenyekkel ellentétben egy egészen más élményt adott.

Más sportredezvényekhez képest ez sokkal kevésbé kötött technikailag, adrenalin dózis tekintetében pedig semmivel nem összehasonlítható! Fontos viszont, hogy rengeteg különbféle sportágból hozza össze a küzdeni vágyókat, legyen futó, triatlonista, crossfites, testépítő, küzdősportoló vagy éppen evezős...

A Greiner Cross Challenge azonban eltér majd a megszokottól. A környezet adottságait kihasználva a 6-8 kilóméteres futószakaszt számos akadály teszi majd izgalmassá és változatossá. Ezen kívül egy nagyjából 3-4 kilóméteres vízi szakasz is várja még a versenyzőket, amit kenuval kell megtenni. Ha elég elszántak vagytok, hogy megmérettessétek magatokat ezen a versenyen, akkor 1, 2 illetve 4 fős kategóriákban jelentkezhettek!

X
********************* DB settings *********************
host:
user:
password:
db:

*********************** SESSION ***********************

Array ( )

************************ DEBUG ************************

Host: live
Filename: about
Registration is active?
charset: /* Display current internal character encoding */ UTF-8